Despre

Academia de Rock este prima scoala de chitara rock din Romania si a luat fiinta in martie 2000 la initiativa lui Adi Manolovici, artist, chitarist si compozitor.

In cei peste 15 ani de existenta a scolii, Adi Manolovici a format peste 400 de chitaristi, multi dintre ei activand in trupe deja celebre precum Vita de Vie, El Negro, Zum, Firma, Amicii, R.U.S.T., X-Plod, Phenomen On, Idol, Magnum Opus, Secret Society, Addictive, Syndikate, etc.

Multi chitaristi ce au absolvit aceste cursuri au fost nominalizati sau au castigat diverse premii in cadrul Concursului Nationala de Rock si a altor concursuri de rock din tara, iar la momentul actual sunt in plina activitate muzicala si scenica fiind chitaristi profesionisti.

Programa scolara parcurge un registru stilistic divers (folk, country, blues, rock, metal, fusion, jazz) si fiecare elev isi poate alege stilul preferat pe care il doreste, atat la chitara acustica, electrica sau la chitara bas.

Cursurile dureaza 50 de minute fiecare si contin elemente de teorie muzicala, practica instrumentala, armonie si contrapunct, fiind structurate pe durata unui an scolar.

Manualele, partiturile si cd-urile de studiu sunt asigurate pe intregul parcurs scolar, iar pentru ora de curs beneficiezi si de chitara!

Limita de varsta: cursurile se adreseaza tinerilor intre 8 si 18 ani.

Iti poti pune in practica cunostintele muzicale in cadrul concertelor si evenimentelor Live organizate de Academia de Rock, iar anual poti participa la taberele de instruire si socializare organizate la munte.

Academia de Rock te asteapta cu bratele deschise pentru a deveni instrumentist profesionist!

Mai multe informatii gasiti in paginile siteului sau la tel. 0766-MANOLO